Информации за испорака

УСЛОВИ ЗА ИСПОРАКА
Испораката се врши само на територијата на Република Северна Македонија.

Рок на испорака

Рокот на испорака е до 3 работни дена. 

Преземање на пратки
Курирот ја доставува пратката до одредената адреса на купувачот. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено. Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш повторно телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака.

Производите се испорачуваат со добар квалитет и рок на траење и фискална сметка за извршеното плаќање
Секој купувач е должен при испорака на производите да провери за евентуални оштетувања при транспорт, а доколку е поголема пратка да провери дали некој производ недостасува. Купувачот треба да ја пријави рекламацијата веднаш. Производите се заменуваат само под условите пропишани во законот за заштита на купувачите. Макпрогрес не врши поврат на средствата на купувачот, можна е само замена на производите.

Цена на Испорака
Цената за достава на производи над 500 денари е бесплатна.
Цената за достава на производи под 500 денари е 100 денари.

Злоупотреба
Сите злоупотреби на Е-нарачките ќе бидат пријавени во МВР.


За повеќе информации или за проблеми во испораката Ве молиме да не контактирате на 033 362 289 локал 130 и 071 246 683 или на deni@vincinni.com

Ви благодариме.

За Нас

Макпрогрес е успешна интернационална компанија, лоцирана во источниот дел на Македонија. Во своето 30 годиншно постоење Макпрогрес преку континуирани инвестиции и висока стапка на раст прерасна во еден од водечките производители на кондиторски производи во Југоисточна Европа со извоз во повеќе од 55 земји во светот. Во производното портфолио има повеќе ...

Контакт

  • 033362289
  • 071246683
  • info@atastetoenjoy.com

Facebook

A taste to enjoy © 2021. UKION SHOPS